Tilbage til forsiden om personlig branding
Jeg linker til Kjell A Nordström, den svenske økonomiprofessor bag bøgerne Karaoke Kapitalisme og Funky Business Du bestemmer, jeg lytter. Hvad skal næste nyhedsbrev handle om? Niels Boserup, bestyrelsesformand for Oticon Fonden, anmelder min bog Bestil mit kommende hæfte om at netværke og download gratis en lille appetizer Få udviklet dit personlige brand gennem sparring med Soulaima Gourani
Besøg min hjemmeside www.soulaimagourani.dk og se hvad jeg har at tilbyde dig, din virksomhed, din ledelse eller din bestyrelse Book et foredrag om personlig branding    
 

Virksomhedens medarbejdere er at betragte som “virksom-heden”, idet jeres kunder eller samarbejdspartnere forholder sig til om den personlige relation/service er god eller dårlig. Medarbejderen er altså blevet brandet.

Samarbejdet med Soulaima Gourani tilvejebringer ny viden på brandingområdet, der får alle i virksomheden til at drøfte, hvordan hver enkelt bedst gør opmærksom på jeres kompetencer og evner gennem branding på individuelt niveau. Herefter vil alle medarbejdere føle, at de er med til at løfte virksomhedens samlede image. Alle får konkrete værktøjer så de ved, hvordan de bedst gør sig positivt og professionelt bemærket.

Branding handler om at turde udvikle sig målrettet og strategisk, samt at blive mere bevidst om egen identitet, image, omdømme og udviklingspotentiale. Sammen definerer vi, hvad I vil opnå og finder de rigtige metoder, der kan hjælpe jer derhen.

Ring 61 30 33 50 eller send en mail til mig,
så vi kan snakke om jeres skræddersyede foredrag eller workshop!