Tilbage til forsiden om personlig branding
Du bestemmer, jeg lytter. Hvad skal næste nyhedsbrev handle om? Niels Boserup, bestyrelsesformand for Oticon Fonden, anmelder min bog Bestil mit kommende hæfte om at netværke og download gratis en lille appetizer Få udviklet dit personlige brand gennem sparring med Soulaima Gourani Book et foredrag om personlig branding
Besøg min hjemmeside www.soulaimagourani.dk og se hvad jeg har at tilbyde dig, din virksomhed, din ledelse eller din bestyrelse Jeg linker til professor Kjell A. Nordström    
 

Fordi han er så cool. Se ham her, så forstår du hvad jeg mener. En økonomiprofessor med et funky personligt brand.

Og så har han skrevet et par supergode bøger – efterhånden med et par år på bagen – sammen med makkeren Jonas Ridderstråle (sikke et navn, i sig selv af et brand), heraf:
Karaoke Kapitalisme
som jeg vil anbefale alle at læse!

Jeg glæder mig enormt til at se og høre ham på Dansk Erhvervs Årsdag d. 18. maj, hvor jeg også selv skal deltage i en paneldebat om lederskab anno 2020 i selskab med:

Michael Christiansen, formand for DR
Merete Søby, CEO Hitachi Data Systems Danmark
Charlotte Mark, CEO Microsoft Development Center
Lone Fønns Schrøder, præsident i Wallenius Lines AB

Apropos lederskab af de nye talenter og kommende generationer, hvilket var emnet for mit forrige nyhedsbrev, hvor jeg bl.a. skrev:

Tro ikke, at du, fordi du er chefen eller har længere erfaring, har optjent en form for automatisk autoritet. Vi skriver 2010, hvor den unge meget vel kan blive den ældres mentor – ihvertfald på nogen områder!


kan jeg varmt anbefale bogen af Ole Steen Andersen og Søren Barlebo Rasmussen:
Sådan leder du medarbejdere,
der er klogere end dig selv

– mulighedsledelse i udviklingsorganisationer