Tilbage til forsiden om personlig branding
Jeg linker til Kjell A Nordström, den svenske økonomiprofessor bag bøgerne Karaoke Kapitalisme og Funky Business Du bestemmer, jeg lytter. Hvad skal næste nyhedsbrev handle om? Bestil mit kommende hæfte om at netværke og download gratis en lille appetizer Få udviklet dit personlige brand gennem sparring med Soulaima Gourani Book et foredrag om personlig branding
Besøg min hjemmeside www.soulaimagourani.dk og se hvad jeg har at tilbyde dig, din virksomhed, din ledelse eller din bestyrelse Niels Boserup, formand for Oticon Fonden, anmelder min bog!    
 

Niels Boserup, bestyrelsesformand, Oticon Fonden, skriver om min bog:

“Bogen ‘Tag magten over din karriere’ hæver sig over megen management-litteratur, fordi den er skrevet i et godt, klart sprog og er fyldt med gode historier.
At der så er mange gode råd, der kan anvendes umiddelbart, er selvfølgelig med til at øge brugsværdien. Det er en virkelig god bog, der fortjener et stort publikum.

Bortset fra, at Soulaima skriver fantastisk, så er det i sig selv en fornøjelse at læse om hende. Bogens mange praktiske anvisninger er formidlet på en måde, der gør det let for læseren at anvende rådene i praksis. Jeg synes også, at det var spændende at læse om den private Soulaima. Det var flot og modigt gjort. Du skriver om din familie med kærlighed og på en måde, der gør, at personerne bevarer deres værdighed, også når du beskriver konflikterne”.

Læs flere anmeldelser og mere om bogen

Jeg takker alle for de fine ord og håber, at du enten har læst eller har fået lyst til at læse min bog, som kan købes her