Tilbage til forsiden om personlig branding
Jeg linker til Kjell A Nordström, den svenske økonomiprofessor bag bøgerne Karaoke Kapitalisme og Funky Business Du bestemmer, jeg lytter. Hvad skal næste nyhedsbrev handle om? Niels Boserup, bestyrelsesformand for Oticon Fonden, anmelder min bog Bestil mit kommende hæfte om at netværke og download gratis en lille appetizer Book et foredrag om personlig branding
Besøg min hjemmeside www.soulaimagourani.dk og se hvad jeg har at tilbyde dig, din virksomhed, din ledelse eller din bestyrelse Få sparring med Soulaima Gourani om din personlige branding    
 

Du er ikke i tvivl, når du møder et menneske med et stærkt brand. Tænk bare på Stine Bosse, Ditlev Engel eller Asger Aamund. Hvad er det, de gør? Kan du gøre det samme?

Lær hvordan du lægger en personlig brandstrategi og hvordan du opbygger eller ændrer dit brand. I krisetider stiger kravet til din evne til at sælge dig selv, idet tålmodigheden overfor både chefer og medarbejderes evne til at præstere er blevet markant kortere. Det betyder, at du skal kunne definere, hvad du er bedst til og kommunikere det på en troværdig måde.

Sparring med Soulaima Gourani hjælper dig til at definere dine unikke og autentiske kompetencer og du får lagt en strategi for, hvordan du bringer dem i spil.

Læs mere om sparring på lederniveau